Mercedes-Benz

Vols provar el nou EQV?

Contacta amb Autolica per a realitzar una prova del vehicle.
El EQV de Mercedes-Benz: eléctrico, versátil e inteligente

EQV de Mercedes-Benz: elèctric, versàtil i intel·ligent

Zero emissions locals: el EQV és el primer monovolum elèctric Premium de Mercedes i el primer EQ de Mercedes-Benz Vans

· Intel·ligència elèctrica: un ecosistema de navegació intel·ligent i serveis basats al núvol converteixen al EQV en el company ideal per al dia a dia mentre crea una gran confiança en la mobilitat elèctrica.
· Màxima versatilitat: el EQV uneix tots els punts forts de la Classe V amb els avantatges de la propulsió elèctrica i és tant adequat per a un ús privat com professional.
· Càrrega còmoda: El EQV equipa de sèrie l'opció de càrrega per corrent altern (CA) a la llar o en estacions de càrrega públiques amb fins a 11 kW, així com amb corrent continu (CC) en punts de càrrega ràpida, amb fins a 110 kW.
· Planificació de ruta intel·ligent: El sistema de navegació intel·ligent selecciona la ruta optimitzada amb poques parades per a carregar i temps de càrrega curts. També té en compte la durada prevista per a la càrrega, donant prioritat a les estacions de càrrega ràpida i també prepara la bateria per al procés de càrrega.
· Propulsió elèctrica i fabricat a Espanya: El Mercedes-Benz EQV fabricat a Vitòria és el primer monovolum Premium amb propulsió completament elèctrica i ja el podem veure circulant per les ciutats espanyoles. l'EQV combina la versatilitat de la Classe V amb els beneficis que li aporta la seva condició de zero emissions locals.

*
*
*
   
{"id":"5dd2f3ef_e900_49ac_9d38_92fd636ef534","path":"/content/spain/retail-1/talleres-tarragona-autolica/es/desktop/vans/actions/news/prueba-eqv-electrico/jcr:content/par/formview","messagingModule":"dcsv2","success":"E-Mail enviado correctamente.","error":"Error en el envío. Por favor, inténtelo de nuevo.","closeButtonLabel":"cerrar","successHeadline":"Enviado","errorHeadline":"Error"}